Süt Endüstrisi

HAUS Dekantör ve Separatör Teknolojilerinin Süt Endüstrisinde Uygulamaları

Günümüzde süt endüstrisinde eski tip süt işleme yöntemleri yerini separasyon teknolojisine bırakmıştır. İlkel yöntemlerdeki işçilik, zaman kayıpları ve beraberinde artan kapasite talebi nedeni ile separatörler, süt işleme tesislerinin temel ekipmanları haline gelmiştir. 

Süt endüstrisindeki makinelerin en kısa zamanda en yüksek verimle çalışması gereklidir. Standardizasyonu sağlayarak, her seferinde aynı kalitede ürünü elde etmek, süt ve ürünleri proseslerindeki en önemli kıstaslardan biridir.

HAKKI USTA imalatı otomatik kendini temizleme özelliğine sahip süt temizleme ve krema separatörleri ile beklentilerinizi en yüksek düzeyde karşılayabilirsiniz.

Prosesler:

* Süt ve peynir altı suyu kremasının klarifikasyon işlemi
* Süt ve peynir altı suyu kremasının ayrılması
* Bakterilerin klarifikasyonu işlemi
* Krema, süt ve pasın standardizasyonun sağlanması
* Krema Konsantresi 

Ortaya çıkan ürünler:

* Peynir altı suyu proteini
* Peynir tozu
* Kazein
* Tereyağı
* Yayık altı yağı
* Krema peyniri
* Laktoz
* Quark
* Kalsiyum fosfat

Süt ve peynir altı özsuyunun ve süt şekerinin elde edilmesi prosesinde, sütü kremasından ayırma, krema konsantrasyonu, süt ve kremanın standardizasyonunda, süt endüstrisinden gelen atıklar ağır yağlar içermektedir. Bu tip atıklar kanalizasyonlarda ters tepkiye yol açar bu yüzden de süt endüstrisinden çıkan atıkların doğrudan kanalizasyona verilmesi sakıncalıdır. Bu durum yağ arıtma tesislerinde çeşitli problemlere yol açmaktadır.

HAUS dekantör ve separatör teknolojileri ile  bu süt endüstrisi atıklarını maksimum oranda arıtmayı mümkün kılmaktadır.    

Ürünler & Uygulamalar
Sertifika & Kalite Belgeleri
Sertifika ve Kalite belgelerini bu sayfadan görüntüleyebilirsiniz... + Detaylı Bilgi
Kariyer
Insan kaynakları politikası ve kariyer fırsatları için + Detaylı Bilgi